Πληροφορίες

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

  • Τα Σαββατοκύριακα που θα υπάρχουν αγώνες στο ΜΙΝΙ και στο ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα μόνο στις αντίστοιχες ώρες και ημέρες.
  • Στα εκτός έδρας παιχνίδια του Ανδρικού τμήματος θα υπάρχουν φιλικοί αγώνες εσωτερικοί και με άλλες ομάδες κατά τις ώρες 16:00-19:00 για όλα τα τμήματα των ακαδημιών και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση μέσω site μια εβδομάδα νωρίτερα.
  • Τα τμήματα ΜΙΝΙ 1 και ΜΙΝΙ 2 θα είναι αγωνιστικά.

Τιμολογιακή πολιτική


Εγκαταστάσεις

H ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Αγίου Θωμά Αμαρουσίου, στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ Αγίου Θωμά καθώς και στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

  • Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Αμαρούσιου: Διονύσου και Νιόβης, Μαρούσι
  • Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»: Βασιλίσσης Όλγας 12, Μαρούσι, (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ)
  • Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Αγίου Θωμά: Αγίου Θωμά και Πετρούτσου, Μαρούσι (όπισθεν 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία (στα γραφεία μας Διονύσου και Νιόβης, Μαρούσι)  και στο: 210-6108897

 

Προπονητές

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Μπουγάδης Ιωάννης: Προπονητής καλαθοσφαίρισης με πολυετή εμπειρία στο τομέα των ακαδημιών, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση καλαθοσφαίρισης. Μέλος του ΣΕΠΚ. Έχει διατελέσει περιφερειακός προπονητής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κατά τα έτη 2000-2001-2002, προπονητής στο πρόγραμμα «ΠΥΡΗΝΕΣ» της ΕΟΚ το έτος 2003 και προπονητής στον Φιλαθλητικό Σπάρτης στα αναπτυξιακά τμήματα και στις ακαδημίες κατά την περίοδο 2000-2016.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ- ΑΡΧΙΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Κεραμιδάς Κώστας: Ο Κώστας Κεραμιδάς γεννήθηκε στις 28.11.1969 στην Αθήνα. Το 1991 έκανε το πρώτο βήμα στους πάγκους, μέσω των τμημάτων υποδομής του Σπόρτιγκ. Έχει υπάρξει προπονητής στις γυναικείες ομάδες της Αγίας Παρασκευής, της Ακαδημίας Ηλιούπολης, του Αστέρα Εξαρχείων, των Εσπερίδων, του Σπόρτιγκ, του Παναθηναϊκού, της Σόλνα (Σουηδία). Έχει επίσης κοουτσάρει σε όλα τα επίπεδα σε ανδρικές ομάδες από τοπικές κατηγορίες (ΕΣΚΑ) ως την Α1 Ανδρών, όταν βρέθηκε στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρας. Είναι προπονητής της Εθνικής Γυναικών ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών και βοηθός προπονητή στη Μεσογειακή Ομάδα Γυναικών και την Εθνική Νέων Ανδρών, ενώ ήταν συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Ευρωμπάσκετ 2005. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στις ΗΠΑ (Σικάγο και Ουάσινγκτον).

Ώρες λειτουργίας γραμματείας

Καθημερινά: 16:00-20:00

Σάββατο – Κυριακή: 08:00-13:00

Email: maroussi1896@gmail.com

Facebook: Maroussi Basketball