Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 (pics)

Το Σάββατο 10/2 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι κκ. Δήμαρχος Γ. Πατούλης και αντιδήμαρχοι της πόλης μας καθώς και πολλοί αθλητές και γονείς των ακαδημιών μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι παίκτες της ανδρικής μας ομάδας για το περσινό τους επίτευγμα,την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Επίσης, ο Γ.Σ.Α. τίμησε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό τον κο Γιάννη Ιωαννίδη, καθώς επίσης και τον Μαρουσιώτη παλαίμαχο αθλητή του ΓΣΑ και σκηνοθέτη της ταινίας «1968” Τάσο Μπουλμέτη. Παράλληλα, βραβεύθηκε και ο κος Μάκης Αγγελόπουλος διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ για την φετινή συνεργασία με τον Σύλλογό μας. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ο κος Γ. Νικολάου υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου της ΚΑΕ ΑΕΚ.

 

e

 

Please follow and like us:
Posted in Ακαδημίες, Εφηβικό, Κορασίδες, Μίνι, ΜΙΝΙ κοριτσιών, Μπάσκετ, Μπάσκετ Ανδρών, Μπάσκετ Γυναικών, Παιδικό, Παμπαιδικό 1-2, Ποδόσφαιρο, Στίβος.