Έκδοση Κάρτας Υγείας Αθλητή

Αγαπητοί γονείς και αθλητές των Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης,
Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατα εκδοθείσα νομοθετική ρύθμιση, τίθεται σε ισχύ η Κάρτα Υγείας Αθλητή από την φετινή αγωνιστική περίοδο 2018-19 και η έκδοσή της είναι υποχρεωτική.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε, αρμόδιος Ιατρός, όπως αναφέρεται στις οδηγίες συμπλήρωσης της εν λόγω Κάρτας, η οποία επισυνάπτεται, εξετάσει το παιδί σας και συμπληρώσει, σφραγίσει και υπογράψει την εν λόγω Κάρτα η οποία πρέπει να παραδοθεί στην Γραμματεία του Συλλόγου ή στον αρμόδιο προπονητή μέχρι την 15/09/2018 το αργότερο.
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι όποιος αθλητής ή γονιός δεν μεριμνήσει για την έγκαιρη προσκόμιση συμπληρωμένης Κάρτας Υγείας Αθλητή, αυτόματα θα σημάνει την αδυναμία συμμετοχής του στους επίσημους αγώνες του Τμήματός του/της.
Η παρούσα ανακοίνωση αφορά όσους αθλητές κατέχουν ή θα εκδώσουν δελτίο αθλητή για τη συμμετοχή σε επίσημα πρωταθλήματα και τουρνουά.
Παρακάτω επισυνάπτεται το σχετικό έντυπο.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Για το Δ.Σ. του Γ.Σ.Αμαρουσίου
Επιτροπή Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης 2018-2019
Please follow and like us:
Posted in Ακαδημίες, Εφηβικό, Κορασίδες, Μίνι, ΜΙΝΙ κοριτσιών, Μπάσκετ, Μπάσκετ Ανδρών, Μπάσκετ Γυναικών, Παγκορασίδες, Παιδικό, Παμπαιδικό 1-2.